Engagement logo hvid og orange

Vi bringer dig sikkert gennem 

junglen af paragraffer og

muligheder

Beskæftigelses-lovgivningen kan være en kompliceret tidsrøver. Vi bringer dig sikkert gennem junglen af love, paragraffer og muligheder. Det sikrer dig fokus og overskud

Vi hjælper dig og dine medarbejdere videre

Når medarbejdere i en virksomhed bliver langtidssyge, giver det god mening, at arbejdsgiveren hurtigst muligt hjælper den sygemeldte tilbage på jobbet. Både af økonomiske og menneskelige hensyn. 

Engagement giver arbejdsgivere en håndsrækning til at fastholde medarbejderen og hurtigst muligt skabe et arbejdsliv, som den sygemeldte kan holde til.

Vi kender beskæftigelses-lovgivningen ud og ind og kan vejlede og rådgive omkring alle lovgivningens facetter. Desuden har vi stor erfaring i at screene, rådgive og opsætte indsatsplaner, som vi samtidig er med til at effektuere. Vi sætter handling bag ordene og vi gør det i et tempo som kommer både virksomhed og medarbejder til gode.

Her under kan du se eksempler på de ydelser vi tilbyder. Fælles er, at de styrker medarbejderen og stiller virksomheden stærkere og gør den mere attraktiv i forhold til at tiltrække nye ressourcer.